ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε άνδρες-γυναίκες και γενική βαθμολογία

  26.07.2022 13:52       1663

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε άνδρες-γυναίκες και γενική βαθμολογία

Με 38 βαθμούς στους άνδρες, 65 στις γυναίκες και 103 στη γενική βαθμολογία ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας του Πρωταθλήματος Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) που ολοκληρώθηκε σήμερα (26/) στη παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια).

Στην κατηγορία παίδων, πρωταγωνιστής ήταν ο Ωρίωνας, στις κορασίδες και τη γενική παίδων-κορασίδων το κύπελλο πήρε ο Ν.Ο. Λάρισας. Τρεις ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση στη κατηγορία εφήβων, οι  Μακεδονικός-ΑΝΟ Γλυφάδας και ΟΘΑ Καβάλας. Ο Ηρακλής είναι ο πρωταθλητής στις κορασίδες και στη γενική εφήβων-κορασίδων.

Στους νέους άνδρες, πρωταθλητής ο Άρης, στις νέες γυναίκες ο Ολυμπιακός και ο Μακεδονικός και στη γενική νέων ανδρών-γυναικών ο Άρης.

Ο Δήμαρχος Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Ταμία της ΚΟΕ, Ελευθερία Σαραντίδου για τη συνεργασία, το άψογο αποτέλεσμα και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια και τις μελλοντικές διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που θα φιλοξενήσει η περιοχή. Η κ.Σαραντίδου από την πλευρά της ΚΟΕ, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, τόσο στη τοπική δημοτική αρχή αλλά και στους χορηγούς της Ομοσπονδίας, όλους όσοι συνέβαλαν να διοργανωθεί με επιτυχία το διπλό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και ιδιαιτέρως τους εθελοντές, μικρούς αλλά και λίγο…μεγαλύτερους.

Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος