ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στη Γενική Ανδρών-Γυναικών, όλες οι Βαθμολογίες

  10.09.2023 14:18       3159

Ο Ολυμπιακός με 86 βαθμούς κατέκτησε τη πρώτη θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών-Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS).

Ο σύλλογος του Πειραιά ήταν πρώτος και στη κατηγορία Γυναικών με 43 βαθμούς ενώ στους Άνδρες επικράτησε ο ΑΟ Π.Φαλήρου (δεύτερος στη γενική με 66β.) που συγκέντρωσε 38β. (36β. ο Ολυμπιακός).

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής και στη Γενική Βαθμολογία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών καθώς και στην επί μέρους Νέων Γυναικών με 18 και 9β αντίστοιχα. Στη κατηγορία Νέων Ανδρών ο Ολυμπιακός ισοβάθμησε στη πρώτη θέση με τον ΑΝΟΓ (από 9 βαθμούς).

Ο Ωρίωνας Ηρακλείου, ήταν πρώτος στη Γενική Βαθμολογία Εφήβων –Νεανίδων (27β.), στην Εφήβων (18β), στη Γενική Βαθμολογία Παίδων-Κορασίδων (23β.) και στη Κορασίδων (16β.). Πρώτος στη κατηγορία Νεανίδων ο Άρης Θες. με 12β, και ο Τρίτωνας Ηρακλ. στη Παίδων με 9β.

Όλες οι βαθμολογίες αναλυτικά ΕΔΩ.

Παρόντες στους αγώνες ήταν, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Στέφανος Αυγουλέας, το μέλος του δ.σ., έφορος κολύμβησης και μέλος της ΕΟΕ, Νίκος Ξυλούρης, ο τεχνικός σύμβουλος Open Water, Σπύρος Γιαννιώτης, ο διευθυντής της ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος κ.α.

Συμπαραστάτες της ΚΟΕ στη διοργάνωση ήταν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος