ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ Γ',Δ',Ε'

Πρωταθλήτρια η Αργώ - Οι Μόλβαλης και Χαλέμου χρυσά στη Σταθερά (pics)

  29.05.2022 15:17       1007

Η Αργώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ολοκλήρωση του Εθνικού πρωταθλήματος Καταδύσεων OPEN, που έγινε το Σαββατοκύριακο (28-29/5) στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ μαζί με την ημερίδα κατηγοριών Γ',Δ',Ε'.

Ο σύλλογος της Αργούς πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία με 57 βαθμούς, ενώ πήρε πρωτιά και στις επιμέρους βαθμολογίες Ανδρών (29 β.) και Γυναικών (28 β.). Τη 2η θέση στη Γενική βαθμολογία πήρε ο ΝΟΒΑ, την 3η ο Παναθηναϊκός και την 4η οι Πέντε Κύκλοι, με την ίδια σειρά κατάταξης να έρχεται και στην επιμέρους βαθμολογία των Γυναικών. Στη βαθμολογία των Ανδρών τη 2η θέση πήρε ο Παναθηναϊκός και την 3η ο ΝΟΒΑ (δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στο αγώνισμα καταδύσεων από Σταθερά της OPEN, που έγινε στη δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, την Κυριακή (29/5): Στους Άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Μόλβαλης του Παναθηναϊκού με 384,40 β. Το ασημένιο πήρε ο Θανάσης Τσιρίκος του ΝΟΒΑ (357,15 β.) και το χάλκινο η Θεόφιλος Αυθίνος της Αργούς (278,35 β.). Στις Γυναίκες, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 227,50 β. Δεύτερη ήταν η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου της Αργούς με 218,10 β. και τρίτη η Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού με 215,15 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Εθνικού πρωταθλήματος OPEN ΕΔΩ.

Τις απονομές έκανε την Κυριακή η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους.

Τα αποτελέσματα της Ημερίδας Γ', Δ', Ε' ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής