ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΟΑΚΑ

Πρωταθλήτρια η Αργώ στην ΟΠΕΝ, ο ΝΟΒΑ στην Α-Β και οι Πέντε Κύκλοι στη Γ-Δ (αποτελέσματα, βαθμολογίες, pics)

  13.11.2021 22:52       980

Η Αργώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΟΠΕΝ κατηγορία, με την ολοκλήρωση του Ενιαίου Πανελληνιου Πρωταθλήματος Καταδύσεων, το Σάββατο (13/11) το βράδυ στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ. Η Αργώ πρώτευσε τόσο στη γενική βαθμολογία των συλλόγων με 40 βαθμούς, έναντι 16 του δεύτερου ΝΟΒΑ και 6 των τρίτων Παναθηναϊκού και ΑΑ Αστεριών, όσο και στις επιμέρους των Ανδρών και των Γυναικών (μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στην κατηγορία Α-Β, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΝΟΒΑ, που πρώτευσε στη γενική βαθμολογία με 40 β., με δεύτερη την Αργώ (38 β.) και τρίτο τον Παναθηναϊκό (35 β.). Στη βαθμολογία των Αγοριών Α-Β πρώτος είναι ο ΝΟΒΑ, ενώ σε αυτήν των κοριτσιών Α-Β ο Παναθηναϊκός (δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Όσον αφορά στη Γ-Δ, εξάλλου, πρώτευσε στη γενική βαθμολογία ο σύλλογος Πέντε Κύκλοι (23 β.), με δεύτερο τον ΝΟΒΑ (17 β.) και τρίτο τον Παναθηναϊκό (16 β.). Στα Αγόρια Γ-Δ πρώτευσε ο Παναθηναϊκός και στα Κορίτσια Γ-Δ οι Πέντε Κύκλοι (δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στο σημαντικότερο αγώνισμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας των αγώνων, στη Σταθερά Γυναικών της ΟΠΕΝ κατηγορίας το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου της Αργούς με 236,90 β. Το ασημένιο πήρε η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 229,85 β. και το χάλκινο η Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού με 188,70 β.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα των άλλων δύο κατηγοριών πρώτευσαν οι:

1 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Β': Γρηγόρης Μήτρου (ΝΟΒΑ) 333,45 β.

1 μ. Τραμπολίνο Κορίτσια Β': Σταυρούλα Χαλέμου (ΝΟΒΑ) 249,45 β.

Σταθερά Κορίτσια Α': Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου (Αργώ) 378,70 β.

3 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Β': Γρηγόρης Μήτρου (ΝΟΒΑ) 378,65 β.

3 μ. Τραμπολίνο Κορίτσια Β': Άννα Μαρία Σαχίνη (Παναθηναϊκός) 322,35 β.

Σταθερά Αγόρια Γ': Παναγιώτης Καπνόπουλος (Παναθηναϊκός) 230,10 β.

Σταθερά Κορίτσια Γ': Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα (Πέντε Κύκλοι) 212,05 β.

1 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Δ': Σπύρος Κοτζαγιάννης (Πέντε Κύκλοι) 168,00 β.

1 μ. Κορίτσια Δ': Ελένη Σοφία Μαλακασιώτη  (ΝΟΒΑ) 125.65 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα (και με τις επιμέρους βαθμολογήσεις) σε όλα τα αγωνίσματα, αλλά και τις βαθμολογίες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Στους αγώνες της δεύτερης ημέρας ήταν παρών και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Γιαννουρή. Αμφότεροι έκαναν απονομές (δείτε και τις σχετικές photos πάνω).

Η υπεύθυνη έφορος καταδύσεων Πέπη Χαραλάμπους μας δήλωσε σχετικά: "Το Ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ με επιτυχία και έθεσε νέες βάσεις για το μέλλον του αθλήματος. Η καινοτομία της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος όλων των ηλικιακών ομάδων μαζί, μοίρασε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των συλλόγων επάξια, με αποτέλεσμα την ανάδειξη της προσπάθειάς τους σε επικράτηση στις κατηγορίες που δίνουν έμφαση, αναδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται στους συλλόγους σε όλο το εύρος του αθλήματος".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής