ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Πρώτη ήττα για την Εθνική, 11-8 από το Μαυροβούνιο

  10.09.2013 19:28       794

ΦΩΤΟ Αρχείου

Την πρώτη της ήττα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων της Μάλτας γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα από το Μαυροβούνιο με 11-8, τερματίζοντας έτσι στην 2η θέση του Γ’ ομίλου.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Περικλή Δαμάσκου θα διεκδικήσουν αύριο (16:00 ώρα Ελλάδος), την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μέσω χιαστί αναμέτρησης με τη Σερβία, η οποία τερμάτισε 3η στον Α’ όμιλο.

Στα του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 6-2 στο ημίχρονο, όμως στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε το σκορ.

Κορυφαίος παίκτης για τους Μαυροβούνιους ήταν ο Τούρκις με 4 τέρματα, ενώ για τα ελληνικά χρώματα ξεχώρισε ο Μασμανίδης με 3 γκολ.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-1, 2-3, 3-3

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Τούρκις 4, Κόναταρ 2, Σεσίβατς 2, Ουκρόπινα 1, Πόπατιτς 1, Κριέστορατς 1

ΕΛΛΑΔΑ (Περικλής Δαμάσκος): Μασμανίδης 3, Πρέκας 2, Κοπελιάδης 1, Τσαχειλίδης 1, Καλαϊτζής 1


Περικλής Δαμάσκος: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι» 

Σε δηλώσεις του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Δαμάσκος τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

«Σήμερα κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από αυτά που δώσαμε σ’ αυτη τη διοργάνωση. Το Μαυροβούνιο είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα είναι μέσα στα μετάλλια. Είχαμε τις δυνατότητες να τα πάμε πολύ καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία μας δεν ήταν και τόσο καλή, αφού δώσαμε μόνο τρία παιχνίδια πριν έρθουμε στην Μάλτα. Τώρα, όμως, νιώθουμε ποιο έτοιμοι για τη συνέχεια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος