ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Πρώτη ήττα για την Εθνική Νέων

  15.08.2015 15:25       1319
Την πρώτη της ήττα στο Μεσογειακό Κύπελλο Υδατοσφαίρισης γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Νέων στο πόλο, καθώς παρά το γεγονός πως τα παιδιά τα έδωσαν όλα, η Ιταλία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κέρδισε 13-10.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, κάτω από περίεργες συνθήκες. Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία θα φανούν χρήσιμα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στη συνέχεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που παρά τα λάθη τα οποία έγιναν από τους παίκτες μου, δεν παράτησαν το παιγνίδι και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και το τέλος. Το Μεσογειακό Κύπελλο, αποτελεί για εμάς μια καλή ευκαιρία για να δουλέψουμε σε συγκεκριμένους τομείς, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε εδώ, είναι οι πρώτες μας επίσημες. Απομένουν δύο θεωρητικά εύκολα παιγνίδια με Μάλτα και Ισραήλ, στα οποία θα αγωνιστούμε για να ευχαριστηθούμε, χωρίς άγχος και χωρίς να μας απασχολεί το αποτέλεσμα. Μόλις επιστρέψουμε στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το Βικέλας Καπ. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα τραυματισμών».
Για την Εθνική μας σκόραραν: Φώσκολος (1), Πρέκας (2), Νικολαίδης (1), Καλογεράκος (3), Καπετανάκης (1), Αργυρόπουλος (2)
Για την Ιταλία: Εσποσίτο (1), Καμποπιάνο (1), Φόγκλιο (2), Ντόλτσε (5), Ματσιόνι (2), Αλεσιάνι (2)
Αναλυτικά τα 8λεπτα: 4-2, 4-3, 2-3, 3-2
Σήμερα στις 18:30 η Εθνική μας δίνει το παιγνίδι με τη Μάλτα και αύριο το πρωί στις 10:00 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, κόντρα στο Ισραήλ.