ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Τσάμπιονς Λιγκ

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό

  28.11.2012 21:22       758

Την πρώτη του ήττα με 8-10 από την Γιουγκ γνώρισε ο Ολυμπιακός στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της πανίσχυρης κροατικής ομάδας και πλέον βρίσκονται στη 2η θέση του Β’ Ομίλου με 9 βαθμούς.

Παρά το γεγονός ότι από τα μέσα του αγώνα κι έπειτα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν τα αδύνατα δυνατά, η άσχημη «εκκίνηση» δεν τους επέτρεψε την μεγάλη ανατροπή.  

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ειδικά στο πρώτο οκτάλεπτο. Τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε αποδείχτηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία και πλησιάσαμε στο γκολ. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αυτό που μετρά είναι αυτό που γράφει η ιστορία. Το επόμενο παιχνίδι με τη Γιουγκ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό. Στην έδρα μας και με τη βοήθεια τον φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε όχι απλά για θετικό αποτέλεσμα αλλά για τη νίκη».

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 1-2, 2-3

Τα γκολ του Ολυμπιακού: Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Ποντικέας 1, Μάλιαρακ 1

Τα γκολ της Γιουγκ: Γιόκοβιτς 2, Αζεβέντο 2, Μπούσλιε 2, Ντόμπουντ 1, Μάρκοβιτς 1, Μπόσκοβιτς 1, Βράνιες 1

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος