ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΑΛΦΕΝ

Ήττα για τους Νέους Άνδρες, 10-8 από την Ουγγαρία

  12.09.2016 19:40       974

Την πρώτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων ανδρών που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας υπέστη η Εθνική μας ομάδα από την Ουγγαρία με σκορ 10-8.

 

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου – που σήμερα δεν ήταν πρώτος προπονητής εξ' αιτίας τιμωρίας δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, για την αποβολή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Μαυροβούνιο και στον πάγκο κάθισε  συνεργάτης του Νίκος Καραμάνης – δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους έχρηζε φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και έτσι πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι να τερματίσουν στην δεύτερη θέση.

 

Ο αγώνας χάθηκε ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο, όπου οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική αφλογιστία της Ελλάδας και μετέτρεψαν το +2 σε +4, ενώ στις αρχές της τελευταίας περιόδου η διαφορά έφτασε και στα πέντε γκολ. Οι Έλληνες διεθνείς μείωσαν την διαφορά στα δύο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική επαναφορά στο παιχνίδι στα 2:29 που απέμεναν.

 

Ελλάδα – Ουγγαρία 8-10 (Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 0-2, 3-1)

 

Οι σκόρερ για την Εθνική: Μασμανίδης 2,  Νικολαϊδης 2, Γιαννόπουλος 2, Γαρδίκας 1, Μουρατίδης 1. Στην 13άδα ήταν ακόμα οι Ζερδεβάς, Γκιουβέτσης, Παπαναστασίου, Τσαχειλίδης, Καπετανάκης, Δελαγραμμάτικας, Λιαπάκης, Κουρούβανης.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα ΕΔΩ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ