ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Πρώτη ήττα για Βουλιαγμένη, 13-12 από την Οριζόντε Κατάνια

  30.11.2013 23:57       731

 

Την πρώτη της ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα γνώρισε πριν από λίγο ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Κώστα Δήμου ηττήθηκε από την Οριζόντε Κατάνια με 13-12, χάνοντας με αυτό τον τρόπο και την πρώτη θέση στον όμιλο του Μάντσεστερ.

Ο ΝΟΒ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Όμως, οι Ιταλίδες μείωναν σταδιακά το σκορ, ισοφάρισαν στην τρίτη περίοδο και, εν τέλει, πήραν το προβάδισμα στο τέλος.

Αύριο στις 12:40 το μεσημέρι η ομάδα του Κώστα Δήμου θα αντιμετωπίσει την Λέιντεν, στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΙΑ 12-13

 

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-4, 2-4, 3-4

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Γερόλυμου 1, Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη, Ζοφώλη

ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΙΑ: Ντι Μάριο 4, Κεστελέκι 3, Γκίλε 3, Μαλέτα 2, Καριμπότι 1

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, βρεθήκαμε να προηγούμαστε στο 3ο οκτάλεπτο με 9-6, όμως ισοφαριστήκαμε και στην τέταρτη περίοδο βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως δεν ήμασταν καλές στην παίκτρια παραπάνω και δεν τα καταφέραμε. Αύριο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερες από την Λέιντεν, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο νερό».


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος