ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη νίκη για το Π. Φάληρο 4-3 τον ΝΟ Χανίων με αντεπίθεση στο φινάλε

  01.12.2012 17:16       890

Εκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών το Παλαιό Φάληρο (έχει και μια ισοπαλία) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, καθώς επιβλήθηκε - με διαρκή αντεπίθεση στο φινάλε - του τυπικά γηπεδούχου ΝΟ Χανίων με 4-3 στον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο λόγω των γνωστών προβλημάτων στην πισίνα της κρητικής πόλης.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την δυστοκία των παικτών και των δύο ομάδων στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, όπου το σκορ παρέμενε στο 0-0. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟ Χανίων σκόραρε πρώτος, ενώ στις αρχές και τα μέσα του τέταρτου κατάφερε να προηγείται με 2-1 και 3-2 αντίστοιχα. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όμως, φάνηκαν οι αδυναμίες της ομάδας του Βολτυράκη λόγω της έλλειψης συστηματικής προπόνησης, εξαιτίας των προβλημάτων με το κολυμβητήριο και οι Φαληριώτες το εκμεταλλεύτηκαν. Πέτυχαν δύο γκολ στην κόντρα με σκόρερ τον Θωμά Σιώνη και πήραν την πολύτιμη νίκη.

Οι Χανιώτες θα παίξουν και αύριο το πρωί (10.00) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης το παιχνίδι τους για την 5η αγωνιστική (και τυπικά εκτός έδρας) κόντρα στον ΝΟ Χίου.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - Π. ΦΑΛΗΡΟ 3-4

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-0, 0-0, 1-0, 2-4

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκόνας, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης, Δασκαλάκης, Βιζυράκης, Βλοντάκης 1, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Ανδ., Καπότσης, Ξενάκης, Σιώνης 3, Παναγούλης, Χάλαρης, Βερύκοκος, Ενλόι 1, Πανταζής, Αμπατζόγλου, Τσαγκάρης, Σπηλιωτόπουλος, Δραγώνας, Σαλτερής.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Αδαμάσογλου

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ από το σημερινό ματς ο προπονητής του Φαλήρου Λούδης δίνει τις τελευταίες εντολές στον Σιώνη (Νο 5), που έγινε πρωταγωνιστής και στους υπόλοιπους παίκτες του