ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Πρώτη νίκη για τον Υδραϊκό στο πρωτάθλημα, 12-7 τον Νηρέα Χαλανδρίου

  29.10.2022 17:11       755

Την παρθενική του νίκη στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Υδραϊκός, που επιβλήθηκε με 12-7 επί του Νηρέα Χαλανδρίου, στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραμάνη -που ήρθε αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του- ήταν κυρίαρχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι η Νηρέας αντιστάθηκε στην τρίτη περίοδο, με ένα ξέσπασμα στην τέταρτη οι Υδραίου εξασφάλισαν τη νίκη με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Κορυφαίος σκόρερ ο Ιάπωνας Σουζούκι με 4 γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-2, 6-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 4, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Παπαβασιλείου 1, Μπλάνης 3, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Τακάτα 2, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 3, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Ε., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης 1, Καρύδης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Μπερτόλης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής