ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ OPEN & ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πρωτιές για Πανσερραϊκό στο Τεχνικό Ντουέτο Open, για ΣΚ Ροή στο Μεικτό Ντουέτo και για ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Τεχνικό Ομαδικό Νεανίδων (pics)

  10.03.2024 16:00       1410

Οι Θάλεια Δαμπάλη / Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο Open κατιγορίας, στην πρωϊνή και μεσημεριανή ενότητα της δεύτερης ημέρας (Κυριακή 10/3) των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Τα κορίτσια από τις Σέρρες βαθμολογήθηκαν με 273,2668 για το πρόγραμμά τους και πήραν την πρωτιά, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά / Αναστασία Καραγιάννη (αναπλ. Φ. Κασβίκη)  του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 266,4209 β. και το χάλκινο οι Βασιλική Θάνου / Ηλέκτρα Ράπτη (αναπλ. Δ. Ταπραλή) επίσης του ΑΝΟΜ με 265,7209 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Την πρωτιά στο Μεικτό Ντουέτο της Open πήραν οι Βαγγέλης Καραγεωργίου / Ειρήνη Μακρίδου του ΣΚ Ροή. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στο Τεχνικό Ομαδικό Νεανίδων, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Ζαγγανά, Θάνου, Καραγιάννη, Κασβίκη, Μουχτούρη, Παληκαρά, Ράπτη, Τσαπραλή (αναπλ. Εξάρχου) με 250,4001 β. Ασημένιο για τις Υάδες με 243,1375 β. και χάλκινο για τον ΚΟΗ με 241,8500 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με τις συνθέσεις ΕΔΩ.

Τις απονομές έκανε η έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα της Κυριακής με τη διεξαγωγή του τελικού στο Τεχνικό Ντουέτο Νεανίδων (ώρα έναρξης 18:30).

Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το ΚΟΕ TV.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής