ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Πρώτο Καμπ των 94άρηδων του Σάκη Κεχαγιά

  15.06.2012 12:36       1789

Το πρώτο καμπ προετοιμασίας της πραγματοποιεί, το τριήμερο 20, 21 και 22 Ιουνίου στον Άγιο Κοσμά, η Προεθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (γενν. 1994).

Ο υπεύθυνος ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, θα περιμένει το πρωί (09.00) της ερχόμενης Τετάρτης, τους εξής 26 νεαρούς υδατοσφαιριστές στο συγκρότημα των κολυμβητηρίων του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά: Λουϊζίδης, Κοντογιώργος, Ποταμιάνος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλβέρτης, Καρακάσης, Λάππας, Δρακόπουλος (Πανιωνίου), Καζάζης, Φωτόπουλος, Παπούκας (ΑΝΟ Γλυφάδας), Δερβίσης, Πρέκας (Ολυμπιακού), Σολανάκης, Φωκάς, Κουμής (ΝΟ Χανίων), Χρυσοσπάθης, Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Καζάκος, Σαλτέρης (Παλαιού Φαλήρου), Μαρινάγης, Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκού), Παπαδόπουλος (ΝΟ Λάρισας), Γούβης (Ντούισμπουργκ), Τζελάτης (Ηρακλή), Γαβαλάς (Εθνικού Πειραιά).

Η προετοιμασία που αρχίζει, έχει ως απώτερο στόχο την Εθνική ομάδα που θα συγκροτηθεί και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου Δεκεμβρίου, στο Περθ της Αυστραλίας.

«Είναι το πρώτο κάλεσμα εν όψει της προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσουν φυσικά και άλλες κλήσεις, σε επόμενα καμπ, ώστε να διαμορφώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα για το υλικό που υπάρχει σ’ αυτή την ηλικία.

Στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα καταλήξω στην Εθνική ομάδα που θα πάει στην Αυστραλία τον προσεχή Δεκέμβρη», είναι τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, με αφορμή το πρώτο του προσκλητήριο.

Στη ΦΩΤΟ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ