ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / MASTERS

Πρωτοπορεί η ΚΟΕ: Ανακοίνωσε διετή σχεδιασμό (2022-2024)

  23.09.2022 20:48       7068

Η διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για μια ακόμα φορά, πρωτοπορεί.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά η ΚΟΕ, ανακοίνωσε τον λεπτομερή αγωνιστικό σχεδιασμό των αθλημάτων της Κολύμβησης και της Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, και μάλιστα όχι για μια περίοδο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά για δύο. Ο σχεδιασμός που ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία και απέστειλε στα σωματεία της, αφορά τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24. Με αυτό το δεδομένο τα σωματεία και βεβαίως οι αθλητές μας, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τον προγραμματισμό τους τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η διετία είναι γεμάτη από αγωνιστικές προκλήσεις, που βεβαίως ως αποκορύφωμα έχει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Μέχρι εκεί όμως, ο δρόμος περιλαμβάνει πάρα πολλές διοργανώσεις που αναλυτικά έχει εντάξει στο σχεδιασμό της η ΚΟΕ. Και αφορούν τις προαγωνιστικές κατηγορίες, τις αγωνιστικές κατηγορίες, τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών), τις ημερίδες, τα πανελλήνια πρωταθλήματα, τις διεθνείς συναντήσεις, και τις συναντήσεις των Masters. Μια πλειάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός και εκτός χώρας, που δόθηκε νωρίτερα από ποτέ, και σχεδιασμός από τώρα μέχρι το τέλος του 2024.

Προγραμματισμός διετίας, μέρα μέρα, εβδομάδα εβδομάδα…

Μπορείτε αναλυτικά να τον δείτε ΕΔΩ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ