ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΈΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Πρώτος ο Α.Ν.Ο Μεταμόρφωσης στον τελικό του ΚΟΜΠΟ

  26.04.2014 19:32       1203

Πρώτος ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Μεταμόρφωσης στον τελικό του ΚΟΜΠΟ που ολοκλήρωσε την αγωνιστική ημέρα του Σαββάτου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο(26/27-) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν όλες οι ομάδες:

1η θέση Α.Ν.Ο.Μ με 85,0000 βαθμούς

2η θέση ΝΟΒΑ με 83,6000 βαθμούς

3η θέση  Ν.Ο.Χ  με 82,2000 βαθμούς

4η θέση Ν.Ο. Βουλιαγμένης με  80,9333 βαθμούς

5η θέση Νηρέας Χαλανδρίου με  80,8667 βαθμούς

6η θέση ΑΝΟΑ με 80,7000 βαθμούς

7η θέση ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ με 79,8667 βαθμούς

8η θέση Κ.Ο.Η με 78,1000 βαθμούς

 Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο νικητήριο πρόγραμμα του ΚΟΜΠΟ με την ομάδα του Α.Ν.Ο.Μ ήταν οι Βαρβάρα Αθανασοπούλου, Ελένη Κόντη, Αναστασία Mπρεζεράκου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα- Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Μικαέλα Παναγιωτοπούλου, Όλγα Παπασαράντη και  Ηλιάνα Καμπούτση.

Μετά τη νίκη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στον τελικό του ΚΟΜΠΟ, η προπονήτρια της ομάδας Μαρία Θηβαίου μίλησε για αυτή την επιτυχία: «Ήταν πρώτη συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση του ΚΟΜΠΟ για το Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Μεταμόρφωσης και πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά που έχουν δεθεί και μια ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας . Ο σύλλογος επανδρώθηκε και με τις μεταγραφές  και τα νέα κορίτσια που ήρθαν βρήκαν άλλη ποιότητα στην ομάδα και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΟΜ κάνει προπονήσεις σε δύο κολυμβητήρια στην Αθήνα και αυτό σημαίνει δύο πράγματα: «Υπάρχει ποικιλία σε επιλογή παιδιών αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτά τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους για να μπορούν να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα με τις συνεχείς μετακινήσεις και μεταφορές».

Για τη Μαρία Θηβαίου το επίπεδο των αγώνων είναι καλό αλλά όχι και οι συμμετοχές που δεν κρίνονται αρκετές: «Οι δυσκολίες είναι καθοριστικές. Οι ομάδες που συμμετέχουν ήταν 8 και θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω γιατί πρόκειται για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Παρόλα αυτά το επίπεδο δεν είναι άσχημο, υπάρχει το υλικό. Θα πρέπει να δοθεί μήνυμα σε όλα τα σωματεία να δουλεύουν με πολύ μεγάλη ένταση, πολύ σκληρά. Μιλώντας και από τη σκοπιά της Εθνικής ως το κύτταρο που τροφοδοτείται από τα σωματεία, αν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ένταση μεταξύ τους, οι Εθνικές ομάδες επανδρώνονται με καλές μονάδες για να κάνουν το σύνολο. Η συγχρονισμένη απαιτεί ατέλειωτες ώρες προπόνησης και όταν δεν υπάρχουν οι συνθήκες οι οικονομικές δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Το επίπεδο είναι καλό αλλά όχι η συμμετοχή».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος