ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Πρώτος ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και στον τελικό του Ομαδικού

  27.04.2014 20:04       1185

Ο τελευταίος χρονικά τελικός που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο είχε και πάλι στην κορυφή το σωματείο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Με συνολικά  81,7340 βαθμούς τα κορίτσια του ΑΝΟΜ κατέκτησαν και στο Ομαδικό την πρώτη θέση ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ της Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Δεύτερος ήταν  ο ΝΟΒΑ με 81,4066 βαθμούς και τρίτος ο Πανσερραϊκός με 79,8186.

Αναλυτικά οι 3 πρώτες ομάδες και η πλήρης σύνθεση τους:

1.   ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με  81,7349 βαθμούς(Βαρβάρα Αθανασοπούλου, Ελένη Κόντη, Αναστασία Mπρεζεράκου, Εβελίνα Παπάζογλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα- Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Μικαέλα Παναγιωτοπούλου, Όλγα Παπασαράντη και  Ηλιάνα Καμπούτση).

2.   ΝΟΒΑ με 81,4066 βαθμούς ( Ιωάννα Δάντη, Δανάη Δεληγιάννη, Μυρτώ Καματερού, Ευφροσύνη Καρδακάρη, Ευαγγελία Κουτίδη, Βασιλική Κωφίδη, Παρασκευή Κωφίδη, Χριστίνα Μποτσορισβίλι, Αικατερίνη Φουκαλά και Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου).    

3.  Πανσερραικός με 79,8186 βαθμούς  ( Βασιλική Καφεντζή,  Σταυρούλα Μαντέλα, Μπαχτσεβανίδου Κωνσταντίνα, Στεργίου Ιωάννα, Τσίτου Χρυσάνθη, Τσόλα Αθανασία, Φουντούκη Ζωή, Φραγκάκη Αλεξάνδρα, Δελλή Αικατερίνη, Μαντέλα Γαλήνη)

 Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης, η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα Ελένη Κουγιά επισήμανε: «Είναι μία ικανοποιητική διοργάνωση με δεδομένο ότι είχαμε 8 ομαδικά και 8 κόμπο. Σημαίνει ότι τα παιδιά που συμμετείχαν και κόπιασαν μία ολόκληρη χρονιά έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν  τα ευεργετήματα της άθλησης και στο σχολείο κάτι που είναι πολύ θετικό. Ωστόσο, θέλουμε και άλλα σωματεία, ακόμη περισσότερες αθλήτριες μιας και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα για την συγχρονισμένη κολύμβηση και είναι χαρά για εμάς να έχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα όσες περισσότερες γίνεται.

H Eλένη Κουγιά αναφέρθηκε και στο επίπεδο των αθλητριών το οποίο και χαρακτήρισε ικανοποιητικό: «Το επίπεδο ήταν ικανοποιητικό αν και είναι νωρίς αφού πολλά από τα κορίτσια προετοιμάζονται και με την Εθνική Ομάδα για τους αγώνες που θα γίνουν από τέλη Ιουλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο και είναι στόχος για αυτά. Παρ΄όλα αυτά η απόδοση και η φυσική  κατάσταση των αθλητριών ήταν  πολύ ικανοποιητική.Πάντα υπάρχουν καλά παιδιά, παιδιά με προσόντα και θέληση τα οποία με πολύ δουλειά, πείσμα και αυτοσυγκέντρωση θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους του οποί και αν είναι αυτοί»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος