ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρώτος ο Ν.Ο.Β.Α στον τελικό του Ηighlight

  26.04.2014 17:41       2476

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ν.Ο.Β.Α στον τελικό του Highlight στο πλαίσιο του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξάγεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου το παρόν Σαββατοκύριακο (26/27-4) με τη συμμετοχή 12 ομάδων από την Ελλάδα και μίας από τη Βουλγαρία. Οι Βολιώτισσες συγκέντρωσαν 83,3333 βαθμούς και ήρθαν πρώτες αφήνοντας το Ν.Ο. Χανίων και το Νηρέα Χαλανδρίου στη δεύτερη και τρίτη θέση. Αναλυτικά οι 4 πρώτες ομάδες:

1η θέση: Ν.Ο.Β.Α με 83,3333 βαθμούς

2η θέση Ν.Ο. Χανίων με 81,8667 βαθμούς

3η θέση Νηρέας Χαλανδρίου με 80,1333 βαθμούς

4η θέση  Α.Ν.Ο.Α με 79,7000 βαθμούς

Η νικήτρια ομάδα του Ν.Ο.Β.Α στελεχώθηκε από τις  Ιωάννα Δάντη, Δανάη Δεληγιάννη, Μυρτώ Καματερού, Ευφροσύνη Καρδακάρη, Ευαγγελία Κουτίδη, Βασιλική Κωφίδη, Παρασκευή Κωφίδη, Χριστίνα Μποτσορισβίλι, Αικατερίνη Φουκαλά και Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου.

Αναπληρωματικές για την ομάδα του Βόλου ήταν η Φωτεινή –Μαρία Τσιτσάνη και η Ντάρια Τσερνέσκα.

 Ο προπονητής της ομάδας του ΝΟΒΑ που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό  του Ηighlight  Κυριάκος Τάσιος,  μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την επιτυχία της ομάδας του: «Χαρήκαμε πολύ που κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Προσπαθήσαμε πολύ και προπονούμασταν μήνες για να τα καταφέρουμε. Προσωπικά ως προπονητής αγωνίζομαι με τα παιδιά. Δεν είναι παράξενο να υπάρχει άνδρας προπονητής συγχρονισμένης κολύμβησης. Χρειάζεται προσοχή και μελέτη. Από κει και πέρα, κατακτήσαμε την πρώτη θέση και για την πόλη μας, το Βόλο, που έχει παράδοση στα ναυταθλητικά αθλήματα και τα αθλήματα του υγρού στίβου συνολικότερα. Ο Βόλος δε σταματά να φιλοξενεί διοργανώσεις και σε κολύμβηση και στο πόλο. Η πολιτεία μπορεί να μη δίνει οικονομικά κίνητρα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας. Εμείς όμως έχουμε ηθικά κίνητρα γι ΄ αυτό και πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον τελικό του ΚΟΜΠΟ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος