ΤΕΧΝΙΚΗ / Σμαράγδα Σκαλίδου

«Πρώτος στόχος η οκτάδα»

  16.06.2014 14:40       1213

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στα Χανιά (26 Ιουνίου-1η Ιουλίου) είναι μια διοργάνωση πολύ σημαντική για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες κολυμβήτριες που θα λάβουν μέρος.

 Η Σμαράγδα Σκαλίδου, αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας που θα μεταβεί στην Κρητική πόλη. Η ίδια μίλησε για την ενασχόληση της με το άθλημα της Τεχνικής: «Ξεκίνησα από κλασσική κολύμβηση αλλά γρήγορα με κέρδισε η Τεχνική. Είναι άθλημα που συνδυάζει ταχύτητα και το Υγρό στοιχείο και ήθελα να το δοκιμάσω. Είναι ο 2ος μου χρόνος στο άθλημα της τεχνικής».

 Οι στόχοι της αθλήτριας του ΠΑΟΚ ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης στην οποία θα λάβει μέρος είναι συγκεκριμένοι: «Πρώτα σκέφτομαι την 8αδα για να είμαι ειλικρινής και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από κει και πέρα ένα μετάλλιο είναι σίγουρα αυτό που ονειρευόμαστε όλοι».

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών στο Λιλιάνο της Ιταλίας, το οποίο θα λάβει χώρα τον Ιούλιο: «Η συγκεκριμένη διοργάνωση για μένα είναι καθαρά θέμα εμπειρίας. Είναι Γυναίκες και εγώ ανήκω στις Νεάνιδες οπότε το επίπεδο δυσκολεύει. Παρόλα αυτά θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου».

Η Σμαράγδα Σκαλίδου ευχαρίστησε τον προπονητή και την οικογένεια της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Γιώργο Αδαμ αλλά και στους γονείς μου. Με στηρίζουν στα πάντα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος