ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πρωτοβουλία της ΚΟΕ για τους πληγέντες της εθνικής μας τραγωδίας

  25.07.2018 13:40       7381

 

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της εθνικής μας τραγωδίας από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, θα συγκεντρώσει με πρωτοβουλία της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την Παρασκευή (27/7) στο κολυμβητήριο “Αντώνης Δημητρόπουλος” του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η πρωτοβουλία γίνεται με αφορμή την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων των Εθνικών μας ομάδων Εφήβων (Κ 18) και Νέων ανδρών (Κ 19) με τις αντίστοιχες της Αυστραλίας (18.00) και της Ιταλίας (19.30) με τις οποίες και πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Διαιτητές των δύο φιλικών συναντήσεων θα είναι οι Πολυχρονόπουλος και Βόσικας.

Η ΚΟΕ καλεί τον φίλαθλο κόσμο και όποιον άλλον πολίτη επιθυμεί, να συνδράμουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε χώρο που παραχωρεί ευγενικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του, τον οποίο και ευχαριστεί η Ομοσπονδία.

Ως τέτοια, καταγράφονται: Παιδικά φάρμακα (Paracetamol, ibuprofen), Betadine, Fucidin, γάζες, παιδικές πάνες, κολλύρια, φυσικοί οροί, γάλατα και χυμοί μακράς διάρκειας, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, φρουτόκρεμες, ξυραφάκια, πετσέτες, παπούτσια, εσώρουχα, σεντόνια.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν, από την ΚΟΕ, στους πληγέντες Δήμους και οικισμούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ