ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προβάδισμα ο ΝΟ Χανίων για άνοδο, δυνατός κι ο ΓΣ Ηλιούπολης

  06.08.2016 22:19       1128

Ο ΝΟ Χανίων έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων της ανόδου στην Α2 κατηγορία (δύο νίκες σε ματς που έχει δώσει), μετά και τους αγώνες του Σαββάτου (δεύτερη ημέρα) της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο κολυμβητήριο των Χανίων. Δυνατός δείχνει και ο ΓΣ Ηλιούπολης, παρότι έχει δώσει μόνο έναν αγώνα (δεύτερος με 3 βαθμούς).

Ο ΟΦΗ έχει επίσης 3 βαθμούς, αλλά κινδυνεύει άμεσα με μηδενισμό, καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση μετά το φινάλε του προγράμματος του Σαββάτου για αντικανονική συμμετοχή της προπονήτριας της ομάδας του Ηρακλείου Μαρίας Παλληκαράκη, καθώς είναι και παίκτρια του ΝΟ Ρεθύμνου στην Α1. Η εκδίκαση της ένστασης και η απόφαση αναμένεται μέχρι την Κυριακή (7/8) το πρωί. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα, οπότε και θα ξέρουμε ποιες είναι οι δύο ομάδφες που ανεβαίνουν στην Α2.

Οι ομάδες ΑΠΣ Οξυγόνο και ΟΕΑΝΑΒ δεν εμφανίστηκαν τελικά καθόλου στους αγώνες και από την 3η αγωνιστική δεν ανοίγεται φύλλο αγώνα στα προγραμματισμένα παιχνίδια τους. Έτσι δεν μετράει κανένα από αυτά (ούτε όσα είχαν ανοιχτεί φύλλα αγώνα) στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (6/8):

ΝΟ Χανίων - ΠΑΟΚ 10-5, ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 2-11, ΠΑΟΚ - ΓΣ Ηλιούπολης 5-17.

Η Βαθμολογία:

1. ΝΟ Χανίων 6 (2 αγ.)

2. ΓΣ Ηλιούπολης 3 (1 αγ.)

3. ΟΦΗ 3 (2 αγ.)

4. ΠΑΟΚ 0 (3 αγ.)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (7/8):

10.00 ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΦΗ, 17.00 ΝΟ Χανίων - ΓΣ Ηλιούπολης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής