ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 7-6 στο φινάλε τον ΝΟ Χίου

  09.05.2012 18:07       1110

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών αγώνων των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση κόντρα στον ΝΟ Χίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα της έδρας και νίκησαν την ομάδα του νησιού της μαστίχας στο φινάλε του συγκλονιστικού παιχνιδιού στο κολυμβητήριο του Πειραιά με 7-6. Ετσι χρειάζονται μία νίκη ακόμα, είτε στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Χίο, είτε στο τρίτο στον Πειραιά, για να βρεθούν στο μεγάλο τελικό.

Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν και τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα του σκορ. Στο συναρπαστικό φινάλε: Ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 6-5 στο 2.15 πριν τη λήξη, αλλά ο Ντόσκας ισοφάρισε με πέναλτι (6-6 στο 1.45). Ο Δελακάς (ΦΩΤΟ) πέτυχε το νικητήριο γκολ (7-6) για τον Ολυμπιακό στα 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σε επίθεση με παίκτη παραπάνω.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν ο βοηθός προπονητής του ΝΟ Χίου Μπελέγρης και ο έφορός του Τ. Παπαναστασίου για έντονη διαμαρτυρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 7-6

(1-1, 2-0, 1-3, 3-2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης 2, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 2, Δερβίσης, Μπλάνης 1, Κόλιανιν, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Κατρουτζανάκης, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Μιωτέρης, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι. 1, Μισεντζής, Βοργιάς, Βιτέλας.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής