ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ 1-4

Προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς με 1-0 νίκες ο Ολυμπιακός, 11-3 τον Παναθηναϊκό

  17.05.2024 20:49       2086

Ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός, που πήρε προβάδισμα 1-0 στις νίκες για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 11-3 επί των πρασίνων, στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών των Pllay Off, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς, που κρίνεται στις δύο νίκες, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 19/5 (17:00) στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή.

Ο Παναθηναϊκός αντιστάθηκε στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν επέβαλαν τον ρυθμό τους, περιόρισαν στο ελάχιστο τους αντιπάλους με την πολύ καλή άμυνά τους και επικράτησαν άνετα. Κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μάρτον Βάμος και Αλέξανδρος Παπαναστασίου που σημείωσαν από 4 γκολ έκαστος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-0, 2-2, 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Νικολαΐδης Δ., Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν., Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής