ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

«Πτήση» στο όνειρο!

  19.07.2021 12:21       531

Με άπλετη περηφάνια και τιμή να βρίσκονται  στις «αποσκευές» της, αναχωρεί σήμερα  (19/7, QR204, 13.30) με προορισμό το Τόκιο, η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρηση, οι Έλληνες διεθνείς ανυπομονούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην ελληνική αποστολή στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ