ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ: «Η δουλειά μας πλέον φαίνεται»

  12.03.2016 10:40       726

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία που συνοδεύτηκε με νίκη 17-11, για το «Θέτις Καπ» ο Σάκης Κεχαγιάς, η Άλκηστης Αβραμίδου και Ελένη Ξενάκη πρόεβησαν σε δηλώσεις.

Σάκης Κεχαγιάς (Ομοσπονδιακός Προπονητής)

«Οι ομάδες δε χτίζονται μέσα σε μία μέρα. Η δουλειά μας πλέον αρχίζει να  φαίνεται. Όπως και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέρα με την ημέρα γινόμασταν καλύτεροι, έτσι και τώρα αυτό συμβαίνει. Μη νομίζετε ότι ενθουσιαζόμαστε σε κάθε νίκη και απογοητευόμαστε σε κάθε ήττα. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουν έρθει οι νίκες έστω και σε φιλικά παιχνίδια, βοηθάει στην ψυχολογία των κοριτσιών. Όταν δουλεύεις πρέπει να αμείβεσαι κάποια στιγμή. Είναι αυτό που σου δίνει το κίνητρο να τα δώσεις όλα στην επόμενη προπόνηση, η οποία πάντα είναι σκληρή. Γνωρίζω ότι τα κορίτσια έχουν μία δύσκολη καθημερινότητα».

Την ευχή του για το προολυμπιακό της Ολλανδίας: «Θέλω να είμαστε υγιείς και να πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε. Αν γίνει αυτό είμαι αισιόδοξος. Φυσικά στο τουρνουά τα πάντα θα τα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Άλκηστης   Αβραμίδου (Διεθνής πολίστρια)

«Είμαστε η ίδια ομάδα, απλά τώρα μας έχει βγει η δουλειά. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας. Κάνουμε πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνα και αυτό μας βοηθάει και στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και απέναντι στην Ιταλία αύριο, καθώς υπάρχει περίπτωση να βρούμε τις Ιταλίδες στο χιαστί. Θέλουμε τη νίκη».

Ελένη Ξενάκη (Διεθνής Πολίστρια)

«Σίγουρα η δουλειά που έχουμε κάνει φαίνεται. Επικεντρωνόμαστε αυτή τη στιγμή στα τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού γιατί εκεί είχαμε τα περισσότερα προβλήματα στο Βελιγράδι. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο. Μέσα από την προπόνηση γινόμαστε πιο πολύ ομάδα και γνωρίζουμε πως τα περιθώρια για πρόκριση στην Ολυμπιάδα έχουν στενέψει. Θέλουμε πολύ να βρεθούμε στο Ρίο».