ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Σαρωτικός και στο πειραϊκό ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 17-6 τον Εθνικό, έτοιμος για Προ Ρέκο

  12.11.2022 17:59       628

Απόλυτος κυρίαρχος και στο πάλαι ποτέ ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε του Εθνικού με 17-6 στο Εθνικό Κολυμβητήριο του μεγάλου λιμανιού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών και για τον Α' Όμιλο.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το απόλυτο των νικών (7 στα 7) στο πρωτάθλημα, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία και δείχνουν σεπολύ καλή κατάσταση για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη φάση των Ομίλων του Champions League, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ιταλική Προ Ρέκο.

Οι ερυθρόλευκοι, με τρομερή άμυνα και άνεση στην επίθεση, επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν 10-1 στο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους μέχρι το φινάλε και το τελικό 17-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-17

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-4, 3-5, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Μπέτο 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάκτος, Ζωγράφος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ., Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής