ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Σαρωτικός στο Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός, 15-5 τη Γιουγκ και αγκαλιά με την πρόκριση

  01.11.2023 21:18       1027

Σαν σίφουνας πέρασε από το Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός. Με εντυπωσιακό τρόπο έφεραν εις πέρας την αποστολή που είχαν στην Κροατία οι ερυθρόλευκοι, επικρατώντας της Γιουγκ με 15-5 κι έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League Ανδρών, με δύο αγωνιστικές να απομένουν ακόμη για το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Οι παίκτες του Κόλιανιν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καλά διαβασμένοι, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση. Προηγήθηκαν από το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο 2ο δεν επέτρεψαν στη Γιουγκ να σκοράρει, κυριαρχώντας απόλυτα μέχρι το φινάλε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην τελευταία περίοδο, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν έξι γκολ έναντι ενός που είχαν οι γηπεδούχοι.

Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Γενηδουνιάς με 4 γκολ και Φουντούλης με 3.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 2-4, 1-6.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς, Πρκότσα, Πάβλιτς, Λάζιτς 1, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μοτσάρα, Καμπάνας Πεγκάδο, Κρίζιτς 1, Μπούριτς 1, Γκργκούγεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Γκίλλας, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής