ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σαρρής

  27.06.2012 18:22       1715

Αύριο αναχωρούν για την ισπανική πόλη Τορεβιέχα, 13 πολύ μικροί Έλληνες και Ελληνίδες κολυμβητές (ηλικίας 1996-97 τα αγόρια και 1998-99 τα κορίτσια), ώστε να συμμετάσχουν στο Μεσογειακό πρωτάθλημα κολύμβησης (30/6 – 1/7).

Έτσι, ο ένας εκ των δύο προπονητών που θα συνοδέψουν την ελληνική αποστολή στην Ισπανία, ο Θανάσης Σαρρής, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι βενιαμίν της ελληνικής κολύμβησης στην Ιβηρική χερσόνησο.

«Είναι δύσκολοι αγώνες οι Μεσογιακοί, όμως δεν θα πάμε εκεί μόνο για την συμμετοχή και την εμπειρία» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, και συνέχισε λέγοντας «Στόχος μας είναι να πάμε στην Ισπανία, ώστε να διεκδικήσουμε 8άδες (συμμετοχές σε τελικούς δηλαδή) και άμα μπορέσουμε, ακόμη και κάποιο μετάλλιο».

Εντούτοις, αυτό δεν είναι όσο απλό μοιάζει, καθώς στους αγώνες θα συμμετάσχουν αντίπαλοι ποιότητας, απέναντι στην αποστολή της χώρας μας. «Η αποστολή μας, απαρτίζεται ως επί το πλείστον, από την αποστολή που μας είχε εκπροσωπήσει στους Πολυεθνείς αγώνες στην Κέρκυρα πριν από λίγο καιρό. Εκεί, τα παιδιά είχαν κερδίσει πολλά μετάλλια, ενώ είχαν και αρκετές διακρίσεις με συμμετοχές στους τελικούς. Σττην Τορεβιέχα όμως, θα πάρουν μέρος και παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Αυτό κάνει δυσκολότερο το έργο των παιδιών, χωρίς όμως να πάμε εκεί με απαισιοδοξία», είπε ο Θανάσης Σαρρής κλείνοντας.

Την πλήρη ελληνική αποστολή, μπορείτε να την δείτε στην κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος