ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σε Αθήνα, Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, η 2η συνάντηση επίλεκτων αθλητών (pics)

  02.04.2024 20:48       2081

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, στη Καβάλα, στα Ιωάννινα, και στη Λάρισα φιλοξενήθηκε (30-31/3) ο 2ος κύκλος των προπονητικών συναντήσεων στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος επίλεκτων κολυμβητών/τριών της ΚΟΕ αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο συμμετείχαν 60 παιδιά 13 & 14 ετών από σωματεία που ανήκουν στις περιφέρειες Αττικής, Αν. Στερεάς & Εύβοιας και των σωματείων της Ρόδου.

Διεξήχθησαν 2 προπονήσεις και οι κολυμβητές πραγματοποίησαν τεστ κρίσιμης ταχύτητας. Στους αθλητές που δεν είχαν παραβρεθεί στην 1η συνάντηση έγιναν οι προγραμματισμένες σωματομετρήσεις.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στους κολυμβητές προβλήθηκαν βίντεο ανάλυσης τεχνικής των κολυμβητικών στυλ από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Αθυμαρίτη.

Το πρόγραμμα συντόνισε και επέβλεψε ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Κλιμακίου της Εθνικής Ομάδας Άκης Οικονόμου με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών των συλλόγων οι αθλητές των οποίων συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Παρόμοιο το πρόγραμμα και στις άλλες πόλεις. Στα Ιωάννινα το συντόνισε και επέβλεψε ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κ.Ο.Ε.,  Ευάγγελος Κοζομπόλης, στην Καβάλα ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ, Γιώργος  Βάλλας και στη Λάρισα ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος με τους περιφερειακούς προπονητές Γρ. Μαντά και Φ. Γεωργίου πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών των αθλητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος