ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΑΨΛ Μεδεών και τα Άσπρα Σπίτια

  03.06.2021 14:31       1678

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας ανοικτής θάλασσας που θα γίνει στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου Βοιωτίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου. Η αγωνιστική εκδήλωση της ΚΟΕ, δηλαδή, που αποσκοπεί στην συγκρότηση της Εθνικής μας ομάδας που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων / Εφήβων / Νεανίδων / Νέων ανδρών / Νέων γυναικών (Παρίσι, 22-27 Ιουλίου).

Η Ομοσπονδία έδωσε στην δημοσιότητα την αφίσα του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του ιστορικού τοπικού συλλόγου ΑΨΛ Μεδεών, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας και του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος - Τομέας Μεταλλουργίας MYTILINEOS.

Η ταμίας του Δ.Σ της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής κυρία Ελευθερία Σαραντίδου αναφέρεται στο γεγονός και τονίζει:

«Ο Μεδεώνας και τα Άσπρα Σπίτια έχουν την δική τους ιστορία στον χώρο του υγρού στίβου. Μπορεί να στερούνται κολυμβητηρίου, είναι όμως πάντα ενεργοί στα κολυμβητικά δρώμενα και θέλουν να στηρίξουν το άθλημα της κολύμβησης. Είναι πολύ σημαντικό ότι 85 αθλητές και αθλήτριες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στα Εθνικά συγκροτήματα λίγους μήνες πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Θα ήθελα εκ μέρους του προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΚΟΕ να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Μεδεώνα κύριο Νίκο Σαλίπα, τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθά και τον κύριο Ιωάννη Καραβά, υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της χορηγού εταιρίας «Αλουμίνιο της Ελλάδος» για την στήριξη στο εγχείρημα αυτό. Καλή επιτυχία σε όλους»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ