ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Σε σεμινάριο για τις υποδομές στην Κίνα ο Γιώργος Μορφέσης

  28.03.2018 15:06       357

Για την Κίνα θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής των Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, όπου θα συμμετάσχει σε σεμινάριο που αφορά τις υποδομές στο γυναικείο πόλο της ασιατικής χώρας. Ο κ. Μορφέσης, που έκανε περήφανη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Europa Cup με την Εθνική Γυναικών απέναντι στη Ρωσία, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας σημείωσε:

"Είχα πρόσκληση από την Κινέζικη Ομοσπονδία για ένα σεμινάριο που αφορά τις υποδομές της Κίνας στο πόλο και συγκεκριμένα το γυναικείο πόλο. Αυτό κανονίστηκε μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας, θα γίνει στην πόλη Τιαντζίν και θα διαρκέσει 18-19 μέρες. Θα πάμε μαζί με τον Στέφανο Λέανδρο, είναι κάτι πρωτόγνωρο, νιώθουμε χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη και θα γνωρίσουμε εκεί νέα πράγματα και υποδομές. Αναχωρούμε την Κυριακή, αμέσως μετά το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών στο Καρπενήσι". 

Για το νεοσύστατο θεσμό του Κυπέλλου: "Σίγουρα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Είναι κάτι σημαντικό για το γυναικείο πόλο, ένας ακόμη τίτλος για τον οποίο θα παλέψουν οι ομάδες και μόνο καλό μπορεί να αποδειχθεί ενόψει της συνέχειας αλλά και των play-off".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ