ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σεφτέ στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων, 8-6 τον ΝΟ Χίου

  04.11.2023 17:23       3487

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, που επιβλήθηκε στην έδρα του με 8-6 επί του ΝΟ Χίου, στο νησιωτικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Α' ομίλου.

Η ομάδα του Βιζυράκη "έσπασε το ρόδι” και ελπίζει σε μια ανάλογη διάρκεια για να μπορέσει να πετύχει το φετινό της στόχο.

Σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με κλειστές άμυνες, ο ΝΟ Χανίων κατάφερε να κυριαρχήσει, έχοντας καλύτερη απόδοση από την ομάδα της μαστίχας στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο. Σε αυτό το διάστημα πήρε μια σημαντική διαφορά στο σκορ που έφτασε στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου μέχρι και στα 4 γκολ (7-3).

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-6

Οκτάλεπτα: 0-0, 3-2, 3-1, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι 1, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης 2, Γιανναράς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής