ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Σεφτέ στις νίκες με "διπλό" στο Ιλίσιο ο ΝΟ Χανίων, 10-9 τον Ηλυσιακό

  12.11.2022 15:34       553

Ο ΝΟ Χανίων κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη απέδρασε με το πολύτιμο "διπλό" από το κολυμβητήριο των Ιλισίων, όπου επιβλήθηκε με 10-9 επί του Ηλυσιακού, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου στο ντέρμπι της ουράς. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μόνοι χωρίς βαθμό.

Οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 9-5 στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι παίκτες του Σχίζα μείωσαν σε 9-7, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά στα 3 γκολ, προηγούμενοι με 10-7 στις αρχές της τέταρτης. Ο Ηλυσιακός, έκανε την αντεπίθεσή του στο φινάλε, αλλά απλά κατάφερε να μειώσει στο τελικό 10-9. Βασικά όπλα του ΝΟΧ η καλή άμυνα, ο τεματοφύλακάς του Λεβεντάκης και οι επιθετικές λύσεις στον παραπάνω και την περιφέρεια, κυρίως με τον εκπληκτικό Άρια Σολεϊμάνιπακ, που πέτυχε 6 γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-2, 1-2, 3-1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός, Γκανάτσιος, Λεμπέσης, Δήμου Π. 1, Καραβιώτης 2, Τουμπούρος, Τσιστράκης 2, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 6, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης Γ. 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής