ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 04/09/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.510) - 16ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΒΟΛΟΣ – 9η ΗΜΕΡΑ – ΘΕΣΕΙΣ 1-2

ΣΕΡΒΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 9-6 – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΧΟΓΕΒΙΤΣ, ΚΟΛΕΤ

  02.10.2011 21:18       1174

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας πόλο νέων ανδρών της Σερβίας, Ντέγιαν Σταχόγεβιτς, δήλωσε μετά το θρίαμβο των 'πλάβι' στον τελικό του 16ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Βόλου με αντίπαλο την Ισπανία (9-6): «Τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις τις είχε κερδίσει η Ουγγαρία και η Κροατία. Επομένως δεν ήμασταν φαβορί. Η Σερβία όμως πάντα παίζει για την 1η θέση σε κάθε διοργάνωση. Εδώ στο Βόλο όλα κύλησαν τέλεια για μας. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια και στην Ελλάδα για το χάλκινο μετάλλιο. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την Εθνική ομάδα ανδρών μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δευτεραθλήτριας κόσμου Ισπανίας, Χοακίν Κολέτ, δήλωσε: «Στον τελικό βρέθηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παίξαμε καλά, αλλά η Σερβία έπαιξε καλύτερα. Για μας είναι μεγάλη επιτυχία η 2η θέση, αλλά φυσικά ελπίζαμε για το χρυσό. Η διοργάνωση στο Βόλο ήταν τέλεια».

Το Γραφείο Τύπου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ