ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σιγουρεύει την 3η θέση ο Απόλλων Σμύρνης, 11-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  10.04.2021 20:29       713

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μια ακόμα πολύτιμη νίκη στην έδρα του, στο κολυμβητήριο Γουδή, αυτή τη φορά επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-5 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Με το τρίποντο αυτό η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε στους 27 βαθμούς και ισοβάθμησε με ΝΟ Βουλιαγμένης (που έχει όμως, δύο αγώνες λιγότερους) και Ολυμπιακό (που έχει έναν αγώνα λιγότερο) και σιγουρεύει την κατάκτηση τουλάχιστον της 3ης θέσης στη βαθμολογία, που του δίνει καλύτερο πλεονέκτημα στην επικείμενη συμμετοχή του στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Ο ΑΝΟΓ έμεινε στους 9 βαθμούς.

Ο Απόλλων πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, με καλή άμυνα, αλλά η Γλυφάδα αντιστάθηκε γερά και οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη διαφορά με ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο. Πρώτοι σκόρερ για τον Απόλλωνα οι Γούνας (4 γκολ) και Σολανάκης (3).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 5-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηκυραικάκης, Τοράκης, Βέκκος, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 4, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τροβάς, Κίτσος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Παπούκας 2, Περόπουλος, Ηλιόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον, Γούντχεντ, Χαραλαμπόπουλος, Πούρος 1, Μπακαλούμης, Γαλάνης, Μαυρωτάς.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής