ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ

Σημαντικές εμπειρίες για Καρετζόπουλο, Κτενά και Κόκκινο

  18.11.2013 17:05       734

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τον Super Final το διεθνές μίτινγκ SNOW FINS της Τεχνικής κολύμβησης στο Τομσκ της Ρωσίας, όπου συμμετείχε και η Ελλάδα με τρεις αθλητές. Στον τελικό του Super Final προκρίθηκε ο Λουκάς Καρετζοπουλος, στα 100 επιφάνεια, με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο 35.80. Στο επόμενο αγωνισμα, στα 50 μέτρα άπνοια, με χρόνο 16.54, κατέκτησε την 4η θέση και αποκλείστηκε από τον τελικό των 50 μέτρων επιφάνειας, εκεί όπου επικράτησε ο Ρώσος Πάβελ Καμπάνοφ αφήνοντας δεύτερο τον Κολομβιανό Μαουρίτσιο Φερνάντεζ.

Η Σοφία Κτενά αποκλείστηκε στα 100 επιφάνεια με χρόνο 41.76 κατακτώντας τελικά την 6η θέση. Τον τελικό κέρδισε η Ρωσίδα βασίλισσα Κραβτσούκ, ενω δεύτερη ηταν η Αικατερίνα Ντιέλοβα.

Έτσι η ελληνική αποστολή επιστρέφει μεθαύριο με το ασημένιο μεταλλιο της Σοφίας Κτενά στα 50 μέτρα άπνοια και με πολλές εμπειρίες για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Λουκάς Καρετζόπουλος δήλωσε: "Ηταν μια ωραία εμπειρία στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς.Το επίπεδο ήταν υψηλό και απαιτήσεις δύσκολες, αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω. Μπόρεσα να πάρω την 4η θέση που για το σημείο της χρονιάς που βρισκόμαστε είναι μια χαρά. Τώρα θα έχω προπόνηση και προετοιμασία για τη νέα χρονιά".

Η Σοφία Κτενά μας είπε: "Τελευταία ημέρα αγώνων με το πιο δύσκολο event,το Sprint CMAS Cup. Κατάφερα να πάρω την 6η θέση καθώς ξεκινούσε με τα 100μ. επιφανείας, ένα αγώνισμα που δεν μου είναι τόσο οικείο. Κλείνοντας,κρατάω τις εμπειρίες τριών αγωνιστικών ημερών, καθώς η φετινή χρονιά αγωνιστικά μόλις ξεκίνησε".

Ο Θωμάς Κόκκινος τόνισε από την πλευρά του: "Πρώτη μου φορά σε μια τέτοια διοργάνωση.είμαι ευχαριστημέος με τις επιδόσεις μου, καθώς βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας μου. Μπορώ να πω πως ήτανε μια καλη εμπειρία και πιστεύω θα με βοηθήσει σημαντικά στην συνέχεια".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής