ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Σημαντικές επαφές στη Θεσσαλονίκη για τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο

  13.05.2022 11:56       850

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και είχε σειρά επαφών με παράγοντες του αθλητισμού και εκπροσώπους των σωματείων της πόλης.

Στις συναντήσεις και επαφές του Προέδρου της Ομοσπονδίας, συνοδευόταν από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Λεωνίδα Αθανασιάδη και το μέλος του Δ.Σ και έφορος Κολύμβησης Γιάννη Νάτσιο.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος συναντήθηκε με το πρόεδρο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλο Πέτρογλου με αντικείμενο την πορεία της αναβάθμισης του Εθνικού Κολυμβητηρίου της πόλης και τον πρόεδρο του Ηρακλή, Φώτη Θέο, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, του Αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας» όπως και στο ιστορικό κτήριο της ΧΑΝΘ από τον Διευθυντή Αθλητισμού του συλλόγου, Δημήτρη Καραΐσκο.

Επισκέφθηκε επίσης την κλειστή πισίνα όπου καλλιεργούνται τα αθλήματα της κλασικής κολύμβησης και των ακαδημιών πόλο και συνάντησε την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΧΑΝΘ Ελένη Αθανασιάδου και τον γενικό διευθυντή Βασίλη Ιωάννου.

Στη συνάντηση με τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκθέτοντας τους το σχεδιασμό και τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη των αθλημάτων της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ