ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σημαντικές επιδόσεις στην πρεμιέρα των Χειμερινών Αγώνων σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

  22.02.2019 22:03       1768

Οι Χειμερινοί Αγώνες σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ξεκίνησαν την Παρασκευή (22/2), με τη συμμετοχή 640 αθλητών από 85 σωματεία στο Κολυμβητήριο «Π.Καπαγέρωφ» και 682 κολυμβητών από 59 σωματεία, στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι κολυμβητές κυνηγούν, μεταξύ άλλων, τα όρια για τις διεθνείς διοργανώσεις και οι Χειμερινοί Αγώνες είναι το πρώτο σημαντικό τεστ για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο Αλέξανδρος Κάχρης του ΝΟ Χανίων πραγματοποίησε σημαντική επίδοση στα 200μ ύπτιο στην κατηγορία των παίδων, με χρόνο 2:06.95, ενώ στα 100μ πεταλούδα στους παίδες, ο Κωνσταντίνος-Εμμανουήλ Στάμου του ΑΣΚ Ντερή ξεχώρισε, με χρόνο 55.97. Στη Θεσσαλονίκη, σημαντική επίδοση πραγματοποίησε ο Αρκάδιος-Γεώργιος Ασπούγαλης του Ηρακλή στα 100μ πρόσθιο εφήβων, με χρόνο 1:02.79.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Η πρεμίερα των αγώνων κύλησε ομαλά, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια. Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επιδόσεις στα αγωνίσματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν κάποια ρεκόρ η όρια για τις Διεθνείς διοργανώσεις. Οι εγκαταστάσεις ήταν έτοιμες για να υποδεχθούν τους αγώνες, στο πρώτο σοβαρό τεστ της χρονιάς».

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη θα τα δείτε ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.