ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άλμα στην 6η θέση για ΠΑΟΚ με τη νίκη 8-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ποσειδώνιο

  27.01.2019 16:35       763

Πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής (27/1) ο ΠΑΟΚ, επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-6, στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών που είχε αναβληθεί το Σάββατο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε έτσι άλμα στη βαθμολογία και ανέβηκε στην 6η θέση με 18 β. (ισόβαθμος με τον 7ο Εθνικό) και όχι μόνο ξαναβγήκε από τη ζώνη των πλέι άουτ, που είχε μπει προσωρινά χθες με τη νίκη του Φαλήρου, αλλά έχει πλέον σοβαρές ελπίδες να βρεθεί και στην τελική εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Σ.Σ.: Φυσικά εκκρεμεί το ματς ΝΟ Χανίων - ΟΦΘ NEOTEX για να ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ, με βασικό όπλο την άμυνα και καλύτερες επιλογές επιθετικά, πήρε από την αρχή ένα προβάδισμα ενός γκολ και το αύξησε στα τρία στην γ' περίοδο (6-3), οπότε και σιγούρεψε τη νίκη, καθώς έπαιξε προσεχτικά στο τελευταίο οκτάλεπτο και μέχρι το τελικό 8-6. 

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 6.26 πριν από τη λήξη του 1ου οκταλέπτου, ο προπονητής του ΑΝΟΓ κ. Μάζης δέχθηκε κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε για το χρονόμετρο των 30 δευτερολέπτων λέγοντας: "Τι θα γίνει, κοιμάστε ακόμα δεν αρχίσαμε;". Του συστήθηκε, καθώς είχε κίτρινη κάρτα, να καθίσει στον πάγκο. Αντ' αυτού συνέχισε να διαμαρτύρεται και κατευθύνθηκε προς τη γραμματεία. Δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε γιατί δεν συμμορφώθηκε".

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 2-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 3, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 4, Σαλτερής, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής