ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Χριστόδουλος Χούμας

«Σημαντικό «εφόδιο» για τον Χρήστου, το μιτινγκ στο Ντουμπάι»

  16.10.2013 12:21       1231

Για την συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου στο τέταρτο μίτινγκ κολύμβησης της φετινής σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε πισίνα 25μ που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι  το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ,  ο Χριστόδουλος Χούμας.  Ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της Ομοσπονδίας, θεωρεί πολύ σημαντική την συμμετοχή του αθλητή, σε μιτινγκ Παγκοσμίου επιπέδου, αφού αποτελεί ένα δυνατό τεστ για την προετοιμασία του αθλητή ενόψει της φετινής σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Απόστολος είχε μία πολύ καλή σεζόν, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων το περασμένο καλοκαίρι. Η συμμετοχή του στο μίτινγκ κολύμβησης στο Ντουμπάι, που μάλιστα έγινε με προσωπική πρόσκληση από την FINA, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και ένα δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, για την νέα περίοδο. Σίγουρα θα αποκομίσει εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο για την συνέχεια».

Όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο του αθλητή, πρόσθεσε: «Ο Απόστολος είναι μεγάλο ταλέντο. Σπουδαίος αθλητής. Μπορεί να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παγκόσμια κολύμβηση. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια και φυσικά στήριξη από όλους μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος