ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ

«Σημαντικό τεστ»

  05.05.2015 08:25       1182

«Είναι ένα τουρνουά που μετέχουν 8 ομάδες από όλη την Ευρώπη και αποτελεί μια επίσημη δοκιμή, ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας εφήβων, Δημήτρης Κραβαρίτης, για το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού, από την Τετάρτη έως το Σάββατο και λαμβάνει μέρος η Εθνική και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο μια διοργανωτική δοκιμή για τους Αζέρους διοργανωτές, αλλά είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς, αφού έχουμε προκριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στους αγώνες του τουρνουά, είμαστε σε έναν πολύ ωραίο όμιλο, με καλές ομάδες, όπως η Ουγγαρία, η Ρωσία και η Τουρκία. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία, έτσι ώστε να κάνουμε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει των αγώνων του Ιουνίου».

Για τον όμιλο της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιουνίου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε: «Έχουμε δύσκολη κλήρωση, αφού θα αγωνιστούμε απέναντι σε κορυφαία συγκροτήματα όπως είναι το Μαυροβούνιο, η Κροατία και η Τουρκία. Η πρώτη ομάδα από τον όμιλο περνάει στην επόμενη φάση, ενώ η δεύτερη και η τρίτη δίνει χιαστί αγώνες για να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε και για το τουρνουά του Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία και λαμβάνει μέρος η Εθνική εφήβων, καταλήγοντας: «Εκτός από αυτό το τουρνουά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, να κάνουμε μια σωστή προπαρασκευή πριν τον κύριο στόχο μας, που είναι η διάκριση στους αγώνες του Ιουνίου και αυτό θα είναι το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία στα τέλη Μαΐου, όπου μετέχουν η Ουγγαρία, η Σερβία , το Μαυροβούνιο και η Ιταλία. Έχουμε μια υπολογίσιμη ομάδα ,αντιμετωπίζουμε βέβαια κάποια προβλήματα αναφορικά με τις σχολικές υποχρεώσεις που έχουν τα παιδιά, αλλά εκτιμώ ότι θα τα καταφέρουμε ».  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: Ν.β.Χ