ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΣΚΟΣ

Σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή

  20.04.2021 12:08       1518

Ο Απόστολος Σίσκος είναι ο κολυμβητής των τελευταίων ημερών. Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για την ελληνική κολύμβηση λόγω πανδημίας, κατάφερε εξαιρετικά γρήγορα να πιάσει το όριο για την συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων που θα γίνει στην Ρώμη τον Ιούλιο και παράλληλα να σημειώσει πανελλήνια επίδοση της κατηγορίας παίδων στα 200 ύπτιο με χρόνο 2.02.20.

Ο κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ για την επιτυχία του και για τα όνειρα που τρέφει μέσα στην χρονιά.

«Μετά το τέλος της περσινής χρονιάς και των πρωταθλημάτων - τονίζει - η επίδοση που προέκυψε στα 200 μέτρα ύπτιο ήταν 2.04.56 χρόνος που αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ. Συνέχισα τις προπονήσεις με στόχο την επίτευξη του ορίου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα
ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή καταφέραμε πολύ νωρίς να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και παράλληλα πετύχαμε και ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία μου».

Προτεραιότητά μου για το 2021 είναι να καταφέρω να πετύχω μια αξιόλογη επίδοση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης».

«Προσωπικά γνωρίζω ότι η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είχε μια μεγάλη παράδοση στο αγώνισμα του υπτίου με κολυμβητές παγκόσμιας κλάσης όπως τον Άρη Γρηγοριάδη και τον Αλέξανδρο Θεοχαρίδη. Θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να κρατήσω αυτήν την παραδοση στο ίδιο επίπεδο, μακάρι και καλύτερο. Τον Άρη Γρηγοριάδη τον γνωρίζω από τις διακρίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ