ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΒΟΛΟΣ

“Σκληρή δουλειά με τα ταλέντα”

  08.09.2019 23:49       719

“Δουλειά, δουλειά, πολύ σκληρή, μεθοδική και καθημερινή δουλειά με τα ταλέντα”. Αυτό είναι το μυστικό για τις μαζεμένες επιτυχίες και τα χρυσά μετάλλια της γυναικαίας ισπανικής υδατοσφαίρισης, σε εθνικό επίπεδο, στις μεγάλες διοργανώσεις όλων των ηλικιακών κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας Νεανίδων της Ισπανίας Χοσέ Αθνάρ.

Ο Αθνάρ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά την ανάδειξη της ομάδας του σε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Βόλο και συμπλήρωσε: “Ήταν μια απολύτως πετυχημένη διοργάνωση, σε μια όμορφη πόλη και είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στην κορυφή με το χρυσό μετάλλιο και το τρόπαιο. Βελτιωνόμασταν από παιχνίδι σε παιχνίδι και νομίζω ότι δίκαια είμαστε οι νικητές. Θα επιδιώξουμε διάκριση και του χρόνου στο Παγκόσμιο, αλλά εκεί τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα”.

Η MVP της διοργάνωσης και κορυφαία παίκτρια της Ισπανίας Πάουλα Κάμους Αμορός δήλωσε από την πλευρά της: “Ήτσν ένα εκπληκτικό τουρνουά για μας σε μια θαυμάσια διοργάνωση με πολύ κόσμο. Δεν το περίμενα να αναδειχθώ MVP. Είναι ένα όνειρο για μένα. Συνεχίζουμε για νέες διακρίσεις”.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής