ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σκόνταψε στο εμπόδιο του Υδραϊκού ο Παναθηναϊκός, ισοπαλία 6-6

  17.01.2015 18:46       697

Είχε μόνο νίκες ο Παναθηναϊκός, έξι συνεχόμενες, μετά την ήττα του στην 1η αγωνιστική από τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών "βρήκε το δάσκαλό του". Οι πράσινοι σκάλωσαν στο εμπόδιο του νεοφώτιστου Υδρααϊκού ο οποίος στάθηκε ιδιαιτέρως αξιόμαχος και τους ανάγκασε σε ισοπαλία 6-6 μέσα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-1, αλλά οι Υδραίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 και 4-4. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη, όμως, η ομάδα του Λούδη έπαθε μπλακ άουτ και ο Υδραϊκός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μείωσε με τον Κοκκινάκη στο 1.06 πριν από τη λήξη και ισοφάρισε με τον κορυφαίο παίκτη στο ματς, έναν πρώην πράσινο, τον Νίκο Στελλάτο (ΦΩΤΟ), στα 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Αποβλήθηκε με κόκκινη και αντικατάσταση στο 3.16 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου ο Αντώνης Βλοντάκης του Υδραϊκού, επειδή, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, μετά από την απόφαση του διαιτητή Κωνσταντινίδη να του καταλογίσιε ποινή, του είπε: "Ρε παλιομαλ..., μου....νο, παπάρα, άντε γαμ...".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 2-1, 0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΔΡΑΪΚΟΣ
Καραμπέτσος Φλέγκας
Κομάντινα Καϊάφας
Σαρτζετάκης Εμμανουηλίδης Ι.
Κόχειλας Ν. 1 Κοκκινάκης 2
Κουρλιάφτης Μαυρωτάς Γ.
Θεοδωρόπουλος 1 Αγκόρτσας
Παπαδόγκωνας 1 Μπλάνης
Καλογεράκος Λάζαρης
Αφρουδάκης Γ. 3 Αργυρόπουλος
Δερμιτζάκης Μπιτσάκος
Χαραλαμπόπουλος Βλοντάκης
Γερακούδης Εμμανουηλίδης Β. 1
Γρηγοριάδης Κονταξής
Χατζηστεφάνου Στελλάτος 3
Σπυρόπουλος
Προπονητής: Κώστας Λούδης Προπονητής: Δημήτρης Μαυρωτάς

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής