ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Αλέξανδρος Γούνας

«Σκοπός μας να γινόμαστε καλύτεροι ως την Ολυμπιάδα»

  04.07.2012 15:26       916

Το τελευταίο τουρνουά πριν την Ολυμπιάδα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών πρόκειται να διεξαχθεί στις 6-8 Ιουλίου στο Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας.

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής ο διεθνής περιφερειακός της Βουλιαγμένης, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τον σκοπό του τουρνουά:

«Το τουρνουά αυτό εντάσσεται στην περίοδο της προετοιμασίας μας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα απ’ ότι στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας στην Κοζέντσα της Ιταλίας. Σκοπός μας είναι να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα μέχρι την Ολυμπιάδα».

Ο 23χρονος πολίστας δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις αντίπαλες ομάδες, τις οποίες θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας το προσεχές τριήμερο:

«Η πρώτη ομάδα με την οποία θα αγωνιστούμε την Παρασκευή είναι η Σερβία. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα και ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει ένα τεστ, ώστε να δούμε περίπου που βρισκόμαστε. Με τον Καναδά παίξαμε στο τουρνουά της Ιταλίας και χάσαμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί. Τέλος, είχαμε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν την ομάδα της Ισπανίας στο World League. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του αγώνα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος