ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΤΟΧΑ

Σκουμπάκης: «Δύσκολα αυτά τα παιχνίδια - Έχει σημασία πώς θα τελειώσουμε τη διοργάνωση εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων»

  15.02.2024 13:55       600

Την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα θα διεκδικήσει το Σάββατο (15:00) η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, η οποία επικράτησε 14-13 στη διαδικασία των πέναλτι του Μαυροβουνίου. 

Λίγες στιγμές μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα, που κρίθηκε στα πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα για το ματς της 5ης θέσης, ο Δημήτρης Σκουμπάκης παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια γιατί πρέπει να βρεις ψυχικά αποθέματα για να παίξεις πολλώ δε μάλλον για να τα κερδίσεις και να δείξεις ένα άξιο πρόσωπο. Εμείς σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, βρήκαμε τα αποθέματά μας, κερδίσαμε το παιχνίδι όπως οφείλαμε να κάνουμε. Τώρα κοιτάζουμε άλλο ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόσωπο που θα δείξουμε εδώ, το πως θα τελειώσουμε το τουρνουά, θα παίξει ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες γι' αυτό και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο».