ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / FINAL-8 ΑΝΔΡΩΝ

Σολανάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και μετά από αυτήν την ιστορική πρόκριση» - Λούδης: «Μας έλειψε η συγκέντρωση στην επίθεση»

  10.05.2024 19:38       801

Για τεράστια χαρά και περηφάνια έκανε λόγο ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης και διεθνής φουνταριστός Μανώλης Σολανάκης, μετά τη νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου στον ημιτελικό του Stoiximan Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο Λαιμό και την παρθενική πρόκριση σε τελικό του θεσμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Είναι τεράστια χαρά, περηφάνια και δικαίωση για τον σύλλογό μας αυτή η πρώτη παρουσία σε τελικό. Από τότε που ιδρύθηκε το τμήμα πόλο του Απόλλωνα η ομάδα κάνει κι ένα βήμα παραπάνω. Μπορεί να είχαμε την αποτυχία στο πρωτάθλημα με τον αποκλεισμό από την πρώτη τετράδα, αλλά πετύχαμε αυτήν την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο, όπως ήταν το Περιστέρι. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, κατά την άποψή μου και έχοντας νικήσει το φαβορί στον προημιτελικό (τον ΝΟΒ), εμείς είχαμε την πίεση και τελικά επικρατήσαμε δύσκολα, αλλά δίκαια. Θα χαρούμε για λίγες ώρας αυτήν την επιτυχία μας και... συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Θα είναι ένας δύσκολος τελικός, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη διεκδίκηση του τροπαίου».

Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης μας είπε: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι - τελικός όπου προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε στον τελικό. Καταφέραμε μέχρι ένα σημείο να περιορίσουμε την επιθετική δεινότητα του Απόλλωνα που συνηθίζει να πετυχαίνει πολλά γκολ στα παιχνίδια του, αλλά μας έλλειψε η συγκέντρωση στις επιθετικές μας προσπάθειες. Τώρα θα επικεντρωθούμε στα Play Off του πρωταθλήματος, όπου πάλι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά αποδείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην τελική κατάταξη που θα δίνει ευρωπαϊκή έξοδο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής