ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Με σπουδαία εμφάνιση και αειθαλή Καραμπέτσο πήρε νίκη τετράδας η ΑΕΚ, 10-7 τον Εθνικό

  03.12.2022 21:56       652

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕΚ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η Ένωση επικράτησε με 10-7 του Εθνικού και με 15 βαθμούς ανέβηκε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α' Ομίλου, αφήνοντας τους κυανόλευκους στην 5η και στους 12.

Από πολύ νωρίς η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πήρε προβάδισμα και με σπουδαία εμφάνιση προηγήθηκε με 8-2. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών για αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, η ψαλίδα έκλεισε μεν, άλλα όχι αρκετά ώστε να αποφευχθεί η ήττα. Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ένωσης, ο αειθαλής Φίλιππος Καραμπέτσος, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με πολλές και κρίσιμες αποκρούσεις.

ΑΕΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-0, 2-4, 0-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης 3, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Αβαγιανός, Μαρινάγης 2, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Ζωγράφος, Βαλλιανάτος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής