ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπουδαία νίκη για ΝΟ Ρεθύμνου, 13-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ηράκλειο

  06.12.2017 15:07       550

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο ΝΟ Ρεθύμνου απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-9 στο πλαίσιο της Α1 Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, φτάνοντας τις δύο στην Β' φάση του πρωταθλήματος και πιάνοντας στην 1η θέση του ομίλου τον Εθνικό. 

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και πλέον βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων οι οποίες οδηγούν στα play-off. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΝΟΓ να παίρνει νωρίς το προβάδισμα αλλά τον ΝΟ Ρεθύμνου να καταφέρνει να ανατρέψει το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο η κρητική ομάδα ανέβασε πολύ το ρυθμό της, έφτασε το σκορ μέχρι και το 6-2 σε ένα σημείο και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Η ομάδα της Γλυφάδας, που την Δευτέρα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα Γυναικών, δεν είχε απαντήσεις και δεν κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή, αφού η κόπωση ήταν εμφανής και σε κάθε περίοδο ο ΝΟΡ έπαιρνε από νωρίς το προβάδισμα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Στρατιδάκη με πέντε τέρματα, ενώ από πλευράς ΑΝΟ Γλυφάδας η Γρηγοροπούλου σκόραρε τέσσερις φορές.

Σημειώνεται πως στο 1.23 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε ο έφορος του ΑΝΟΓ, Ορέστης Σαλάχας, για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Στρατιδάκη 5, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Πατσαχάκη, Φραγκελάκη, Καριπίδου Η. 3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Κολιτσοπούλου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Ελευθέριος Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ