ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαία νίκη και «2 στα 2» η ΑΕΚ, 9-8 τον Εθνικό (pics&vid)

  09.10.2021 17:50       840

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, όπου η τυπικά εδρούχος ΑΕΚ πήρε τελικά μια σπουδαία νίκη με 9-8 επί του Εθνικού Πειραιά και έκανε το «2 στα 2», αποδεικνύοντας ότι στο φετινό μαραθώνιο εμφανίζεται με μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 4-3 στο ημίχρονο, όμως η Ένωση, με βασικό όπλο την άμυνα και ένα επιθετικό κρεσέντο στο τρίτο οκτάλεπτο, έκανε την ανατροπή, προηγήθηκε με 7-4 και στη συνέχεια -στα μέσα της τέταρτης περιόδου- με 8-5. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά κατάφεραν να μειώσουν στο ένα γκολ (9-8), είχαν ευκαιρία για ισοφάριση, αλλά ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Φλέγκας είπε «όχι». Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Μάζη ο Καζάζης με 4 γκολ. Τον αγώνα παραλούθησε ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 4-0, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 4, Παπούκας, Κριγιέστορακ 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Μαυρωτάς Αρ., Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Ζώρζος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 3, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Τo video του αγώνα όπως μεταδόθηκε από το ΚΟΕ TV: