ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαία νίκη ο Παναθηναϊκός 13-11 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

  15.03.2014 15:24       921

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε με 13-11 του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Ιλίσιο κολυμβητήριο, τον πλησίασε στον έναν βαθμό και με δεδομένο ότι έχει θεωρητικά πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, έχει βάλει πλώρη για να τον ξεπεράσει και να πάρει τελικά αυτός την 3η θέση στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, με συνεχείς ανατροπές, πραγματική διαφήμιση του αθλήματος (καθώς μεταδόθηκε και από τον OTE TV). Ο κορυφαίος στο ματς Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΦΩΤΟ, 5 γκολ) έκανε τη διαφορά και στο τέλος για τον Παναθηναϊκό και του έδωσε τη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 13-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 4-2, 3-3, 4-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος 2, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 5, Γερακούδης, Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης Δ. 3, Φώσκολος, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Χατζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 4, Αληχανίδης Β., Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής